top of page

DE CHIROWERKING

De chiro gaat gewoonlijk door elke zondag van 14.00u tot 17.00u. Als we van deze uren afwijken wordt dit u zeker op voorhand meegedeeld. Er zijn natuurlijk ook grotere activiteiten doorheen het jaar, dit varieert van een volledige dag tot een weekend of het bivak. Ook voor deze activiteiten wordt u tijdig verwittigd. Een lijstje van deze activiteiten vindt u bij 'Activiteiten' op de site. Verder zullen leefregels en dergelijke duidelijk meegedeeld worden bij de inschrijvingen en contactmomenten. Als er vragen of onduidelijkheden zijn mag u zeker en vast de leiding aanspreken voor of na de Chiro of via mail of telefoon. U vindt alle contactgegevens achteraan in het kratske of op deze website.

INSCHRIJVING EN LIDGELD

De eerste zondag van een nieuw lid noteren we alle nodige contactinformatie. Het lidgeld bedraagt 50 euro voor het eerste of enige kind. Het tweede, derde,… kind van hetzelfde gezin betalen telkens 5 euro minder inschrijving. We vragen om het geld over te schrijven op ons rekeningnummer: BE54 7351 3604 3797.

Dit lidgeld omvat een inschrijving bij Chiro Nationaal, een ongevallenverzekering, het lidgeld Chiro Jeugddroom en kosten van de 4-uurtjes. We voorzien elke week iets om te knabbelen en te drinken voor onze leden. De kosten hiervan zijn inbegrepen in het lidgeld. Voor sommige activiteiten vragen wij een extra betaling, zoals eindejaarshappening, daguitstap, uitstapjes, weekends en natuurlijk kamp. Deze betaling is slechts een klein deel van de eigenlijke kost.

UNIFORM

Op de Chiro dragen wij een uniform. Het geeft een gevoel van samenhorigheid en zorgt voor herkenbaarheid. Ook bij ons is het "verplicht" (zeer gewenst) een uniform te dragen op alle Chiroactiviteiten, vanaf Tito's. Het uniform bestaat uit:

- beige broek of rok

- rode t-shirt

- blauwe pull of hemd

 

Deze kledij kan u allemaal aankopen via de banier. Er is een banier in Hasselt en Leuven

Hasselt: Vaartstraat 14, +32 11-23 14 89

Leuven: Jan-Pieter Minckelersstraat 29, +32 16-29 97 84

Zie ook www.debanier.be

Chirokledij is in alle eerlijkheid niet goedkoop, daarom verkoopt onze chiro ook nog tweedehands uniformen. Deze kledij is allemaal nog in degelijke staat. We verkopen ook

t-shirts van onze chiro zelf, voor slechts 10€!

Indien u hierin interesse heeft, mag u altijd de leiding aanspreken of een mail sturen.

bottom of page