HUURPRIJS WEEKEND

Een weekend vanaf vrijdag 17u30 tot zondag 12u is 250 euro en een waarborg van 200 euro. Achteraf worden de kosten van water, gas en elektriciteit afgehouden van de waarborgsom. Doorheen de week geldt er een huurprijs van 100 euro per nacht en een waarborg van 200.

Opgelet: onze lokalen zijn niet beschikbaar voor leidingsweekends! Indien u in de zomer op kamp komt, is het wel mogelijk om op verkenningsweekend te komen.

HUURPRIJS BIVAK

De prijs voor een bivak is: dagelijks 25 euro vast + 3.5 euro per persoon. Met een minimum betaling voor 25 personen. Voor bivakken is de waarborg 500 euroAchteraf worden de kosten van water, gas en elektriciteit afgehouden van de waarborgsom.

In november 2008 zijn onze lokalen officieel geopend voor de jeugdwerking. Het gebouw is een oud klooster dat een volledige transformatie heeft ondergaan in de jaren 2007 en 2008. Momenteel beschikt het gebouw over alles wat een jeugdbeweging zich kan wensen.

De lokalen zijn doorheen het ganse jaar beschikbaar als weekendplaats voor andere jeugdbewegingen. Enkel zondag van 12u tot 19u en wanneer onze chiro zelf activiteiten heeft gepland zijn de lokalen niet beschikbaar.

 

De lokalen:

- 2 grote lokalen

- 3 kleinere lokalen

- 3 douches

- 3 wc's

- keuken

RESERVEREN

Reserveren kan u door een mail te sturen naar verhuurchirojeugddroom@gmail.com

 

Gelieve eerst de verhuurkalender te raadplegen voor u een mail stuurt.

- afwaskeuken met

   afwasmachine

- 2 koelkasten

- 2 diepvriezers

© 2020 by Chiro Jeugddroom.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now